Rozhovor s Prof. Dr. Pavunou plný málo známých informací

09.03.2024 21:57

V těchto dnech byl Profesor Davor Pavuna v Medžugorji při příležitosti první katolické IT konference, která se v Medžugorji konala a byl též po třech letech opět hostem emise Agape vysílané pravidelně v Radiostanici Mir Medžugorje, jejíž ředitel a redaktor je fra Mario Knezović Zde uvádíme malou úvodní část z vysílaného rozhovoru.

Fra Mario: Davore, jak se má správně zdravit?

Dr. Pavuna: Buď pochválen Ježíš a Maria!

Fra Mario: Právě tak. Buď pochválen Ježíš a Maria! - Jsme my dnes civilizace odpovídající tomu pozdravu, nebo se přetváříme v něco jiného, pane profesore?

Dr. Pavuna: Ne. Tohle je jeden hrozný očistec, předpeklí momentálně, ale snad je nejlépe nazývat to Očistec, protože probíhá kolosální očišťování na této planetě Zemi. Tady je válka mezi dobrem a zlem. Jestli je konečný není z toho ještě jasně vidět, ale je to velmi podstatné, protože já mohu říci, že jsem skoro zemřel. Ale vidíte, jsem opět tady v Medžugorji. I to je určitá symbolika...

Fra Mario: Ano, mnozí se ptali kde jen je profesor! Víme, že byla poslední naše společná emise v období korony, kdy mnozí bohužel mlčeli. A vy jste přitom živý a zdravý – je to tak? Co tedy bylo?

Dr. Pavuna: Já jsem se na tři roky ztáhl do ústraní, protože když je u vlády monstrum, tak co proti němu naděláš. Kde je teď Lenin se svojí revolucí?! Nejhorší a nejsatanističtější světová agentury, které teď na Zemi dominují – mohu je definovat později ... Bylo moudré se stáhnout. Proč? Podle hesla: Neházejte perly sviním, že ano. Prostě nebyl jsem tak aktivní. Ani do Medžugorje jsem nejezdil, jak jste si všimli. Člověk si jde prostudovat určité věci, protože být Boží znamená být věčný student Boží nauky. Protože vědomí, znamená že jsme si vědomi Boha, protože moje vědomí je součást Božího vědomí. O tom jsem se svým zesnulým mentorem, Tomislavem Ivančičem, mnohokrát hovořil.  Protože lidská duše je částí Božské duše. A mít to vědomí, to ještě neznamená jít jako dobytče na smrt. Já plním své úkoly. Když jsem dal svůj život Ježíši Kristu, tak já se modlím - nejmilejší je mi to před spaním - ptám se Ježíše: kam mne vedeš? A obyčejně dostanu odpověď. Já prosím mám i dnes modlitební skupinu. Pěkně se modlím. I v poledne v kanceláři. A můj děkan je věřící a moji další spolupracovníci atd. Já jsem měl dokonce přednášku na švýcarském Radio Maria a v němčině a to nemám dobrý přízvuk, jsem měl přednášku o své víře. Podívejte, nemyslete si, že ostatní lidé na světě jsou Zombiové.

 Fra Mario: A proč my, profesore nemáme tu představu, že intelektuálové jsou zbožní, duchovní...?

Dr. Pavuna: Protože je tady nadále bolševizmus. To není žádné tajemství. Dobře, tady je to trochu privilegované – Medžugorje. Já neznám celou Hercegovinu, nechci generalizovat. Ale když člověk přijde do Medžugorje, přišlo i sem dost materializmu, dobře, to. Ale teď ve Svatopostní době – to je nádherné, překrásné. Tohle místo je momentálně jedním z nejnádhernějších, nejmilejších míst na planetě Zemi, pro toho kdo má kapku Ducha v sobě. Já bych se neodvažoval někomu radit, aby jel na kterékoli jiné místo na světě z těch všech o kterých lidé mluví – Vatikán, Jeruzalém, Betlém, nevím Lurdy... Nic proti tomu. Ale já vám garantuji - My teď máme špičkové přístroje, jaké nikdo ani nezná -  my jsme to dokonce i změřili -  to je nepředstavitelné jak vy jste privilegovaní v těchto chvílích v Medžugorji. To vám říkám, já jsem teď na vrcholu svého poznání, znalostí a všeho... My jsme za tyto tři dny tady v Medžugorji změřili některé věci. Vy si to nemůžete ani představit. To říkám ze strany vědy.  Z duchovní stránky, vy jste kvalifikovaní, o tom nemluvím. Přirozeně, svatá Matka, Církev katolická je živá, mše jsou tady, zpovědi atd. Duch se pozvedá. Miliony lidí znají o Medžugorji. Ptám se: víš co je Medžugorje? Všichni vědí o Medžugorji, moji kolegové, zaměstnanci, všichni, všichni. (1. část)