VIZIONÁŘKA VICKA VE SVATÉ ZEMI

20.08.2013 18:01

Vizionářka Vicka Ivanković-Mijatović přicestovala do Izraele 19. srpna 2013, aby se zúčastnila Mezinárodní poutě.

Deset dní po které bude pobývat ve Svaté Zemi, bude mít Vicka každý den veřejná zjevení. Dnes vystoupila na horu Tábor a zjevení bude mít v nazaretské Bazilice Zvěstování.

 Vizionářka Vicka včera ve večerních hodinách přistála na letišti Ben Gurion v Tel Avivu. Až do 27. srpna se bude účastnit první Mezinárodní poutě a modlitebního setkání, které se koná za uzdravení lidstva pod názvem Maranatha. Již včera přijela do Nazareta a dnes v ranních hodinách vystoupila na horu Proměněnní Páně – Tábor spolu s 550 poutníky ze 13 zemí. Ve večerních hodinách bude mít zjevení v Bazilice Zvěstování v Nazaretě ve které se bude konat i mše svatá, které bude předsedat místní biskup Marcuzzo. Při mši svaté bude koncelebrovat arcibiskup Leonardo André z Bruxellu, ředitel hnutí Maranatha.

Vicka byla ve Svaté Zemi již dříve, ale tentokrát je prvně dovoleno, aby se zjevení uskutečnila v kostelích. Tuto skutečnost ráda přiznala, když se setkala s vedoucím mariánského hnutí v Galilei Charbelem Marouneom. On a jeho spolupracovníci vynaložili velké úsilí, aby získali povolení k působení.

Setkání se účastní také fra Petar Ljubičić, františkánský kněz, kterého vizionářka Mirjana vybrala, aby světu odhalil tajemství, která jí Panna Maria svěřila, až nastane pravý čas.