1. srpna bude tiskovka před zahájením 35. Mladifestu v Medžugorji

28.07.2024 18:18

Pod heslem ”Maria si skutečně vybrala to nejlepší…” (viz Lk 10, 42) se v Mežugorji od 1. do 6. srpna koná 35. Festival mládeže. Na tuto duchovní obnovu pro mladé se i letos shromáždí  tisíce mladých z celého světa, a před zahájením Mezinárodního modlitebního setkání mládeže se bude konat i konference pro media 1. 8. 2024 od 10 hodin ve Dvoraně sv. Ivana Pavla II. (Žlutá hala za vnějším oltářem kostela sv. Jakova).

K zástupcům sdělovacích prostředků promluví apoštolský vizitátor se zvláštní úlohou pro farnost Medžugorje, arcibiskup Aldo Cavalli a medžugorský farář, fra Zvonimir Pavičić, který podrobněji představí program 35. Mladifestu.

Videopřenos této konference pro media, stejně jako i celý program Mladifestu z vnějšího oltáře kostela sv. Jakova v Medžugorji, budete moci sledovat v přímám přenosu na YouTube i na facebookovém kanálu Media Mir Medjugorje v chorvatském, anglickém, německém, italském, španělském, francouzském, ruském, polském, slovenském, maďarském, čínském  mandarinském, čínském kantonesském, korejském, ukrajinském, portugalském a rumunském jazyce.

Otázky při této konferenci pro masmedia mohou novináři klást chorvatsky, italsky, anglicky, německy a španělsky.

Prosíme všechny zástupce masmédií, kteří mají zájem, aby svoji účast nebo přenášení konference pro masmedia z naší platformy, potvrdili na e-mail: mir@medjugorje.hr.

Informativní Centrum Mir Mežugorje, jako vlastník výlučného práva na natáčení audiovizuálních děl a fotografií ve všech modlitebních prostorech farnosti Medžugorje, vyzývá media, aby projevila zájem o audiovizuální přenos Mladifestu.

Máte-li TV nebo Radio kanál nebo jiné digitální medium kterým byste chtěli přenášet program Mladifestu, obraťte se na e-mail adresu: mir@medjugorje.hr, abychom vás mohli seznámit s podmínkami přenosu, který není povolený bez podepsání smlouvy s Informativnim Centrem Mir Međugorje o přenosu práv televizního nebo rozhlasového vysílání.

Jsme přesvědčeni, že masmédia umožňují naše společenství a lepší šíření poselství Panny Marie ve světě.

Srdečně vás zdravíme z Informačního Centra Mir Medžugorje, jehož pracovníci denně přinášejí zprávy o Medžugorji a o Královně Míru.

(medjugorje.hr)